Kdo smo

Dukart, proizvodnja, posredništvo in trgovina d.o.o.
Keršičeva cesta 39
1420 Trbovlje
Slovenija

PE Dukart
Ribnik 8b
1420 Trbovlje

Pravna oblika: družba z omejeno odgovornostjo
Št. zaposlenih: 19

Valoviti papir - Dunapack d.o.o.
http://www.dunapack.hr


Podjetje Dukart je bilo ustanovljeno leta 2007, kot družba z omejeno odgovornostjo, in je generalni zastopnik podjetja Valoviti papir Dunapack d.o.o. Zabok - Hrvaška za Slovenijo. V Dunapacku izdelujemo vse vrste transportne embalaže iz valovitega kartona, v Dukartu pa manjše serije brez tiska.

Smo mlado, relativno majhno podjetje, ki uspešno dosega zastavljene cilje in rezultate. Izdelki, oviti v našo transportno ali komercialno embalažo, potujejo po celem svetu.  Embalažo iz valovitega kartona brez vsebine, ki sicer ni namenjena daljšim transportom, poleg Slovenije in sosednjih držav, izvažamo direktno na Norveško in Švico. V bližnji prihodnosti načrtujemo povečanje izvoza v še nekatere evropske države.

V Srednji in JV Evropi je Dunapack edini proizvajalec transportne potiskane embalaže v preprint flexo tehniki z lastnim preprint tiskom (preprint tehnika je učinkovit nadomestek potiskani komercialni embalaži v offset tehniki), ki je cenovno primernejši za večje serije. V Dukartu proizvajamo komercialno oziroma kaširano-komercialno embalažo s tiskom v offset tehniki.

V Trbovljah imamo skladiščno-distribucijski center, kar dodatno povečuje kakovost in odzivnost naših storitev, ki jih nudimo obstoječim in potencialnim kupcem.
Header_additional_splitter
Search
Header_additional_splitter
Si En De